Superfit in 15 minuten met EMS Fitness

EMS fitness

Trainen met EMS Fitness (Electro Musculaire Stimulatie) is de gemakkelijkste manier om fit te worden. Tijdens een EMS training worden je spieren gestimuleerd door elektroden. Je spiervezels worden dus beter getraind, maar met veel minder moeite dan met reguliere fitness.

EMS Fitness meest effectieve fitness

Niet alleen duurt een training met EMS Fitness maar 15 minuten, het is ook effectiever voor je spieren. Je traint maar liefst 90% van de spiervezels. En dat terwijl je in de sportschool met een uur zweten maximaal 40% van je spiervezels traint. Je krijgt dus meer gedaan in een kortere tijd. Dat wil toch iedereen?! EMS is meest effectieve fitness voor je hele lichaam. Want zelfs je dieper gelegen spieren worden door de Electro Musculaire Stimulatie impulsen geactiveerd. Bovendien is EMS Fitness geschikt voor iedereen. Het maakt niet uit of je al topfit bent of juist net met fitness begint. Zelfs als gewone fitness moeilijk voor je is omdat je last hebt van je lijf, biedt EMS Fitness uitkomst.

Ook afvallen met EMS Fitness

Omdat je met EMS Fitness ook dieper gelegen spieren activeert, is het een geschikte manier om je te helpen met afvallen. Want EMS bereikt dus ook moeilijk bereikbare spieren. De impulsen worden aangestuurd met een computer en kunnen dus precies op jouw lichaam afgesteld worden. Hoe sterker de impuls, hoe groter het effect. Wederom, met minder moeite, minder lichaamsvet en gewicht. In vergelijking met traditionele fitness kun je met EMS Fitness met veel minder moeite en relatief snel afvallen. Dus ook afvallen gaat zo veel effectiever.

Nog meer voordelen van EMS Fitness

Naast effectiviteit, oftewel tijdsbesparing én minder moeite, zijn er nog veel meer voordelen van EMS Fitness te noemen. Denk hierbij aan het stimuleren van je stofwisseling, het verbeteren van de doorbloeding van je huid, het bevorderen van je reactievermogen, het verminderen van rugklachten en het verhogen van je vitaliteit. Waar wacht je nog op?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *