Hoe creeër je de Ibiza look?

ibiza sieraden

Ibiza is niet alleen een razend populaire vakantiebestemming, waar ieder jaar duizenden mensen hun zomer doorbrengen. Het eiland heeft inmiddels ook een geheel eigen kleding en sieradenstijl naar zich vernoemd gekregen. De Ibiza look kenmerkt zich door felle kleuren, veel sieraden en lcomfortabele, soepelvallende kledingstukken. Vrijheid, gezelligheid en vrolijkheid: dat is waar de Ibiza sieraden en kledingstijl om draait. Maar hoe creeër je deze fleurige, zonnige Ibiza look in het regenachtige Nederland? Dat is lang niet zo ingewikkeld als je misschien zou denken.

Kleding die bij de Ibiza look past

We hebben het er in de introductie al even over gehad, maar de Ibiza look is gebasseerd op gezelligheid, vrolijkheid en vrijheid. De look kenmerkt zich als vrolijk, fleurig en kleurrijk, en word ook wel vergeleken met de bohemian look. Als je zelf een Ibiza look wil creeëren, moet je vooral niet te moeilijk denken. Eigenlijk past alle kleding die lekker zit, soepel beweegt en er vrolijk uitziet perfect in de Ibiza stijl. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan lange rokken, losvallende blousjes of een maxi jurk. Het gevoel achter het dragen van de kleding is immers het allerbelangrijkst. Je moet je goed voelen in de kleding, het moet er vrolijk uitzien en bovenal moeten de kleding en de sieraden vooral heel lekker, soepel en comfortabel aanvoelen.

Sieraden die bij de Ibiza look passen

Maar met alleen fleurige kleding ben je er nog niet helemaal. Een échte Ibiza outfit is niet compleet zonder een paar opvallende sieraden. Deze Ibiza sieraden kenmerken zich door de mooie kralen, de fleurige franjes en natuurlijk weer de vrolijke en opvallende kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een stevige handgemaakte ketting van mooie kralen of franjes. Of voor een combinatie van meerdere armbanden in verschillende felle kleurtjes. Turkooijs, goud, rood, geel en oranje zijn kleuren die veel terugkomen in dit soort armbanden. Een mooi sieraad kan iedere outfit compleet maken, en dat geldt zeker voor de sieraden bij de Ibiza look.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *